Kurser / Foredrag

Undervisningsform

 

 

 

 

 

 

Om det er kursus, undervisning eller seminar gør ingen forskel.

 

Hvorfor ikke tage et gå hjemmøde eller et fagligt indslag ved fællesmøder?

 

Afhængig af omfang og formål kan undervisningen tilrettelægges fuldstændig efter behov.

 

Har selv undervist på forsikringsakademiet i 15 år og deltaget i seminarer og workshops, så grundlaget for individuel undervisning er til stede.

 

En ofte overset detalje, som opfølgning på kurset, vil være en naturlig del af kurset, da kurset er Jeres.

 

Geografi

 

 

 

 

 

Undervisning kan foregår i egne eller lejede lokaler.

 

Rejseaktivitet vil ikke fordyre kurset, og giver en "gratis" undervisningsdag, da transport ikke stjæler unødig tid. Det muliggør desuden, at det er muligt at tage hensyn til pasning af telefoner, bemanding af servicedesk eller

kundeekspedition.

 

Mange medarbejder, har svært ved at afse tid, hvis der i forbindelse med kurset er overnatning, og ofte er koncentrationen ikke optimal, når tankerne er på dem derhjemme.

 

 

 

 

 

 

Omkostninger

 

 

 

 

 

Økonomien må ikke være den faktor, der sætter grænser.

 

Når undervisning arrangeres lokalt, vil besparelsen pr. deltagende medarbejder sagtens kunne nærme sig 75% i forhold til traditionelle undervisningssteder. Det kunne få en langt større del af medarbejderne til at deltage i processen.

 

Uddannelsesmaterialet er tilpasset Jer, men samtidig holdt uden fordyrende mellemled, og f.eks. eksisterende intranet etc. vil kunne indgå som en narturlig del af undervisningen, hvorved tilgang til det nye stofområde, kan gøres mere umiddelbar og nemmere.